Всім привіт. Друзі, підкажіть, як можна почистити електричний чайник від накипу. Стільки накипу, що я вже не знаю, що йому робити. Але ж все це осідає на нирках. Буду дуже вдячна за всі ваші поради.
Отредактировано Mila (2021-01-24 18:32:47)
Отзывы про уголки Непоседа, Малыш, Кроша, Ранний старт и другие |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Отзывы про уголки Непоседа, Малыш, Кроша, Ранний старт и другие » Вопросы доверия и качества обслуживания в Непоседе » Як можна почистити електричний чайник від накипу
Всім привіт. Друзі, підкажіть, як можна почистити електричний чайник від накипу. Стільки накипу, що я вже не знаю, що йому робити. Але ж все це осідає на нирках. Буду дуже вдячна за всі ваші поради.
Отредактировано Mila (2021-01-24 18:32:47)
Можна просто поставити вдома фильтр. Або хоча б купити звичайний глечик-фільтр. І питання очищення чайника взагалі перед вами стояти не буде. Як варіант.
Можна просто поставити вдома фильтр. Або хоча б купити звичайний глечик-фільтр. І питання очищення чайника взагалі перед вами стояти не буде. Як варіант.
Навіть якщо поставити вдома фільтр, то накип все одно буде з'являтися на стінках чайника. Може, не так швидко, але все ж... Так що від накипу нікуди при нашій воді не дінешся.
Можу порадити вам почитати цей блог. Там є стаття https://blog.foxtrot.com.ua/kak-pochist … viyah.html , в якій розповідається, як почистити чайник від накипу у домашніх умовах.
Є багато способів. Мені найбільше подобається, як добре очищується чайник за допомогою соди. Сода не тільки добре розчиняє накип, але і дезинфікує посуд.
Треба налити повний чайник води, додати три ложки харчовой соди, та прокип'ятити. Якщо треба - то нехай все це постоїть деякий час. Після цього накип добре відмиється водою.

Навіть якщо поставити вдома фільтр, то накип все одно буде з'являтися на стінках чайника. Може, не так швидко, але все ж... Так що від накипу нікуди при нашій воді не дінешся.
Це не так, ми поставили вдома фільтр на воду і накипу в нас немає. Тобто ні в чайнику, ні в каструлях.
Треба ставити фільтр якісний! А ви поставили дешевий від китайских виробників напевно.
Дівчатка, а скажіть мені таку річ - у Сумах де можна купити якісний фільтр на воду, щоб точно не було ніякого накипу на побутовій техніки та каструлях, чайнику.
А то наскільки я знаю фільтр коштує дорого, так треба якісний одразу купувати.
Дівчатка, а скажіть мені таку річ - у Сумах де можна купити якісний фільтр на воду, щоб точно не було ніякого накипу на побутовій техніки та каструлях, чайнику.
А то наскільки я знаю фільтр коштує дорого, так треба якісний одразу купувати.
Раніше я чайник від накипу чистила раз у тиждень так багато було накипу, а зараз нічого такого немає - чистесенький, як і каструлі. А це тому, що ми поставили систему очищення води - фільтр зворотного осмосу від компанії Екософт.
Ось вам адреса магазину у Сумах https://ecosoft.ua/ua/sumu/ це там ми придбали фільтр за цінами від виробника і з гарантією 12 місяців плюс ще 12 місяців додатково. Вода дійсно як з джерела на смак після фільтрації, м'яка і її можна пити з крана як дітям, так і дорослим.
І набагато менш праці на кухні не треба думати чим відчистити чайник від накипу, ті й нирки будуть здоровими.
Вы здесь » Отзывы про уголки Непоседа, Малыш, Кроша, Ранний старт и другие » Вопросы доверия и качества обслуживания в Непоседе » Як можна почистити електричний чайник від накипу